Welkom !

Naast mijn blog ben ik dit kraampje begonnen. Een winkel klinkt zo groot en vol verplichtingen, maar een kraampje klinkt wat meer voor de gezelligheid en voelt voor mij wat luchtiger (natuurlijk niet zo luchtig, dat ik mijn verplichtingen niet nakom...).

De dingen op mijn kraam zijn te koop. Ik heb mijn voorraad uitgestald. Als je andere wensen hebt (kleuren/ materialen/ enzovoort), dan maak ik ook op verzoek. Laat je ook niet afschrikken doordat er 'verkocht' bij een product staat. Ik laat ze staan ter inspiratie en maak gewoon een ander voor je.

Ieder exemplaar is uniek en handgemaakt, dus het resultaat kan altijd iets afwijken van wat je hebt gezien. Ook maak ik alles in mijn vrije tijd, dus als ik iets nieuws voor je moet ontwerpen, moeten we de levertijd bespreken.

Ik zou zeggen....kijk gerust even rond op mijn kraam ! En als je iets leuks ziet, dat je wilt kopen of je wilt iets bestellen, of je hebt gewoon een vraag, mail me dan op honderdprocentheppie@hotmail.com .

De prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

zaterdag 15 oktober 2011

knopen armband


Op mijn blog kun je lezen hoe ik tot dit ontwerp ben gekomen.


Voor de armband gebruik ik riemen van de kringloop. De meeste riemen zijn van leer of van degelijk kunstleer. Als sluiting kan gedacht worden aan een drukknoop of een leren veter.
Ik gebruik oude en nieuwe knopen.

De armbanden die ik hier laat zien, zijn ter inspiratie. Ik maak graag een arband voor je die aan je wensen voldoet !

De armband kost 11,50 euro, inclusief verzendkosten (binnen Nederland)blauw-verkocht


blauw-verkocht


groen-verkocht


okergeel-mine
                                   


Okergeel-verkocht

Okergeel met rood -verkocht

Zwart-wit-verkochtturquoise -verkocht

 deze is van mij !

roze - verkocht

wit-verkocht

 it's mine too