Welkom !

Naast mijn blog ben ik dit kraampje begonnen. Een winkel klinkt zo groot en vol verplichtingen, maar een kraampje klinkt wat meer voor de gezelligheid en voelt voor mij wat luchtiger (natuurlijk niet zo luchtig, dat ik mijn verplichtingen niet nakom...).

De dingen op mijn kraam zijn te koop. Ik heb mijn voorraad uitgestald. Als je andere wensen hebt (kleuren/ materialen/ enzovoort), dan maak ik ook op verzoek. Laat je ook niet afschrikken doordat er 'verkocht' bij een product staat. Ik laat ze staan ter inspiratie en maak gewoon een ander voor je.

Ieder exemplaar is uniek en handgemaakt, dus het resultaat kan altijd iets afwijken van wat je hebt gezien. Ook maak ik alles in mijn vrije tijd, dus als ik iets nieuws voor je moet ontwerpen, moeten we de levertijd bespreken.

Ik zou zeggen....kijk gerust even rond op mijn kraam ! En als je iets leuks ziet, dat je wilt kopen of je wilt iets bestellen, of je hebt gewoon een vraag, mail me dan op honderdprocentheppie@hotmail.com .

De prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

donderdag 16 februari 2012

knopen

Op mijn blog kun je lezen hoe ik tot dit ontwerp ben gekomen.

Wanneer je eens een ander kleurtje wilt, haal je de draad er gewoon uit en borduur de letter opnieuw.
De knopen zijn gemaakt van onbehandeld hout. Na verloop van tijd wordt het hout iets donkerder van kleur door invloed van het licht. Kijk ook uit met vocht. Hout zet uit en krimpt, waardoor het kan knappen.

Per stuk 0,50 eurocent, exclusief verzendkosten.

augustus 2012:
Vanaf heden neem ik geen nieuwe bestellingen voor knopen aan. De geplaatste bestellingen worden zo spoedig mogelijk afgehandeld.
De harthangers, broches en magneten zijn wel gewoon leverbaar !