Welkom !

Naast mijn blog ben ik dit kraampje begonnen. Een winkel klinkt zo groot en vol verplichtingen, maar een kraampje klinkt wat meer voor de gezelligheid en voelt voor mij wat luchtiger (natuurlijk niet zo luchtig, dat ik mijn verplichtingen niet nakom...).

De dingen op mijn kraam zijn te koop. Ik heb mijn voorraad uitgestald. Als je andere wensen hebt (kleuren/ materialen/ enzovoort), dan maak ik ook op verzoek. Laat je ook niet afschrikken doordat er 'verkocht' bij een product staat. Ik laat ze staan ter inspiratie en maak gewoon een ander voor je.

Ieder exemplaar is uniek en handgemaakt, dus het resultaat kan altijd iets afwijken van wat je hebt gezien. Ook maak ik alles in mijn vrije tijd, dus als ik iets nieuws voor je moet ontwerpen, moeten we de levertijd bespreken.

Ik zou zeggen....kijk gerust even rond op mijn kraam ! En als je iets leuks ziet, dat je wilt kopen of je wilt iets bestellen, of je hebt gewoon een vraag, mail me dan op honderdprocentheppie@hotmail.com .

De prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

vrijdag 4 mei 2012

Magneten

Op mijn blog kun je lezen hoe ik tot dit ontwerp ben gekomen.

Wanneer je een andere tekst wilt, maak je het schoolbord gewoon schoon met een nat doekje.
De tekst kan je schrijven met een edding window marker. Deze zijn in verschillende kleuren leverbaar. Bijvoorbeeld bij Pipoos.
De schoolbordmagneten zijn gemaakt van onbehandeld hout. Kijk uit met vocht. Hout zet uit en krimpt, waardoor het kan knappen.

Per stuk 5,50 euro, inclusief verzendkosten.